• slidebg1

    despre noi

Orientati spre performanta.

___

Suntem o companie specializata in domeniul administrarii spatiilor industriale si de birouri, a spatiilor rezidentiale si a terenurilor, cu o cifra de afaceri de peste 1,1 mil Ron. Beneficiind de experienta si resursele grupului de companii Alber Holding, oferim solutii bazate pe realitatile economice locale si verificate in peste 20 de ani de experienta.

Serviciile noastre sunt complete si complexe si va permit sa va concentrati 100% pe dezvoltarea afacerii proprii, avand certitudinea ca totul este sub control si va fi livrat in coordonatele calitative, cantitative, de timp si buget stabilite impreuna si asumate de noi.

Certificari

___

Certificat de membru CCIPR – Camera de Comert pentru Italia.

Despre: Camera de Comert Italiana pentru Romania (CCIpR) a fost creata in 1994 ca persoana juridica romana, de catre 40 de membri fondatori, printre care figurau cele mai mari companii italiene din tara. Incepand cu anul 2005, CCIpR este recunoscuta oficial de catre guvernul italian.CCIpR, care numara mai mult de 200 de membri, acorda o atentie deosebita actiunilor de promovare a principiilor de integrare europeana, de transparenta si cele mai bune practici, si are printre obiectivele sale principale promovarea comertului bilateral dintre Italia si Romania, precum si sprijinirea intereselor colective a membrilor sai.

 

Atestat de administrator condominii – Certificat eliberat de Consiliul Local al Municipiului Arad – Comisia pentru Atestarea Administratorilor, in conformitate cu prevederile legii 230/2007 actualizata.

ERTIFICARE DE CALITATE ISO 9001/2008 – certificare realizata prin Organismul de Certificare BUREAU VERITAS. Bureau Veritas este o companie leader mondial de servicii profesionale. Organismul ofera solutii personalizate pentru a ajuta organizatiile sa realizeze, sa mentina si sa demonstreze conformitatea cu indatoririle de calitate, sanatate, securitate, mediu si responsabilitate sociala. Abordarea organismului de certificare este completa, este gandita pe termen lung si este in deplina concordanta cu partenerul de afaceri. Încă de la formare în 1828, Grupul Bureau Veritas a construit o expertiza completa recunoscută la nivel mondial. Reţeaua Grupului de birouri regionale şi locale gestionează relaţia cu clientii şi oferă o gamă largă de servicii inclusand servicii de inspecţie, de testare, audit, certificare, clasificare navala şi de asistenţă tehnică, formare şi outsourcing. Atunci când este cazul, Bureau Veritas poate furniza, de asemenea, servicii de consiliere. Organizaţiile mari şi mici, private sau publice, se pot baza pe Bureau Veritas să le sprijine în protejarea marcilor, activelor şi afacerii. Bureau Veritas joaca un rol cheie în atât de gestionarea riscului cat şi in imbunătăţirea performanţelor si dispune de aptitudini multidisciplinare de la peste 39000 de angajaţi în 900 birouri şi laboratoare din întreaga lume. Colaborarea comaniei IMOTRUST FACILITY MANAGEMENT cu organismal de certificare Bureau Veritas este unul de excelenta, organizatia noastra beneficiind de pe urma vastei experiente, ceea ce se reflecta prin sistemul de calitate implementat la nivelul companiei noastre, spre satisfacerea clientilor nostri.

CERTIFICAT DE ABSOLVIRE DE FACILITY MANAGEMENT – certificat curs autorizat de Autoritatea Nationala pentru calificari, fiind recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de catre Ministerul Educatiei. Cursul are la baza programa stabilita prin standardul ocupational pentru educatie si formare profesionala, pentru ocupatia de "manager de facilitati", cod COR 242117 Cursului de specializare in domeniul Facility Managementului. Cursul este organizat in parteneriat cu Real Estate User Group (REUG) din cadrul Universitatii Tehnice Viena. Despre ROFMA: Asociatia Romana de Facility Management - ROFMA - este o asociatie non-profit, infiintata in anul 2009 cu scopul de a sustine, dezvoltasi promova serviciile de Property & Facility Management in Romania. ROFMA defineste standardele si normele in domeniul Facility Management din Romania, constituie o platforma de comunicare de specialitate pentru membrii sai si o interfata valoroasa intre comunitatea de facility Management si autoritatile locale si nationale. ROFMA stabileste si dezvolta relatii de colaborare cu organizatii similare regionale si internationale. Astfel, este membru activ al EuroFM – Asociatia Europeana de Facility Management. Colaborarea companiei IFM cu asociatia profesionala ROFMA pozitioneaza organizatia noastra in randul practicienilor de top din industria administrarii profesioniste de imobile si facilitati alaturi de: ISS; BSS; MT&T; IFMA; Coral Construct; UTI si multi altii.

Ne recomanda:

___

 

Ce spun partenerii nostri?

___

O. Burca - Branch Manager, Quehenberger Spedition

“Relatia cu reprezentantii societatii Imotrust Facility Management este foarte buna, primim raspuns promt solicitarilor noastre. Facturile le primim conform contractului; amenajarea spatiului exterior realizat de IFM aduce societatii noastre un plus de valoare relatia cu clientii nostri, iar serviciile prestate de IFM sunt de calitate. Toate aceste lucruri fac ca parteneriatul dintre societatile Quehenberger si Imotrust Facility Management sa fie unul frumos si de viitor.”

C. Grama - Operations Manager, Englmayer Romania

“Pozitionarea geografica a proiectelor administrate de Imotrust Facility Management este foarte buna, langa autostrada ce aduce beneficii atat pe plan local aproape de Arad, cat si regional Arad - Timisoara dar in mod special international prin accesul facil si rapid catre retelele de transport europene. Deasemenea arhitectura halei ne avantajeaza prin optimizarea foarte buna a spatiului atat din zona de depozit cat si din zona de birouri. Conditiile de lucru din depozite si birouri sunt optime pentru activitatea desfasurata.“

F. Cimpian - Legal & Public Affairs Manager, Heineken Romania

“Pentru HEINEKEN profesionalismul, transparenta costurilor si flexibilitatea demonstrate de catre Imotrust Facility Management reprezinta argumente relevante care au dus la incheierea acestui parteneriat care sa ne ajute sa realizam obiectivele logistice ale companiei si sa ne faca sa ne dorim o colaborare benefica pentru ambele parti pe termen lung.“

L. Pribac - Engineering Manager, Panduit European Solutions

“Apreciem colaborarea cu echipa Imotrust Facility Management, in calitate de furnizor de servicii, datorita calitatiilor serviciilor prestate, suportului oferit, flexibilitatii și receptivitatii in alegerea unor solutii optime. Recomandam Imotrust Facility Management ca fiind un colaborator profesionist și de incredere pentru orice companie cu care va relationa.”

T. Dumitrescu – Director General, Dachser Romania

„Societatea noastra a colaborat permanent cu IMOTRUST FACILITY MANAGEMENT SA si sunt persoane de toata increderea, de un maxim profesionalism. Au oferit mereu solutii potrivite, au coordonat si finalizat proiecte cu un grad complex si cu o mobilizare extraordinara a intregii echipe. Nu au fost inregistrate niciodata probleme si au onorat toate operatiunile desfasurate.”

N. Has – Regional Manager, Tibbett Logistics

„Am apreciat colaborarea cu societatea IMOTRUST FACILITY MANAGEMENT, ca fiind constructiva si cordiala. Apreciem promptitudinea si implicarea de care ati dat dovada in sprijinirea nevoilor si a solicitarilor noastre, ori de cate ori a fost nevoie. In acelasi timp, speram la imbunatatirea si eficientizarea comunicarii dintre noi si, la o mai buna intelegere a nevoilor noastre, ca si client cu profil de business specific.”

C. Botezatu – Plant Manager, Perplastic Compunding

„Societatea noastra deruleaza contract de colaborare de cativa ani cu IMOTRUST FACILITY MANAGEMENT , iar serviciile oferite de aceasta au fost intotdeauna prompte si flexibile. Apreciem de asemenea disponibilitatea si suportul oferite in satisfacerea cererilor si nevoilor noastre”

Robert Izsak – Supervizor Servicii Tehnice – ISS Romania

„ISS Facility Services a identificat in cadrul firmei Imotrust Facility Managment, interes, daruire, calitate si receptivitata in materie de orice solicitarea. In acest sens s-a perfectat parteneriatul, ce confera liniste si apreciere in cadrului clientilor nostrii, prin serviciile prestate la standarde urmarite.”