• slidebg1

    real estate

Hale industriale.

___

HALE ZONA INDUSTRIALA SUD (ZIS)

Este o investitie imobiliara realizata de Imotrust, avand ca scop dezvoltarea mediului de afaceri mici si mijlocii din Judetul Arad si consta in construirea a doua hale industriale dotate cu tehnologii energo-regenerabile, destinate inchirierii pentru activitati de productie si prestari de servicii.

Disponibilitate pentru închiriere pe module de minimum 800 mp:
+40 729 019 246

____________________________________

ZONA INDUSTRIALA VEST (ZIV)

Amplasate pe un teren în suprafată de 1,5 ha, cele două hale construite de Imotrust oferă o soluție modernă, în conformitate cu cerințele actuale, în cea mai populată zonă industrială a orașului.

Disponibilitate pentru închiriere sau vânzare: +40 729 019 246

____________________________________

HALE PARC INDUSTRIAL UTA 2

Un proiect cu impact major in dezvoltarea durabila a orasului Arad este Parcul Industrial UTA2, situat in vestul orașului. Parcul se intinde pe o suprafata de 14,6 ha si va avea o suprafata construita totala estimata de 45000 metri patrati. În cadrul acestui parc, exista atât posibilitatea achizitionarii unei parcele de teren în vederea dezvoltarii ulterioare a unor facilitati de productie/logistica/servicii, fie achizitia unui proiect build to suit, sau inchirierea/cumpararea unei cladiri existente, gata de a găzdui liniile de productie. Disponibilitate pentru inchiriere sau vanzare.

Disponibilitate pentru închiriere sau vânzare: +40 729 019 246

____________________________________

HALE PALATFORMA INDUSTRIALA SERE

Situate în partea de nord a orasului, halele din zona industriala SERE confera avantajul accesibilitatii facile a personalului angajat, si sunt ideale pentru activitati de productie de dimensiuni mici si medii, existand de asemenea posibilitatea amenajarii unui depozit care sa deserveasca cu succes zona urbana cu acces rapid spre centrul Aradului.

Disponibilitate pentru închiriere sau vânzare: +40 729 019 246

____________________________________

HALE PALATFORMA INDUSTRIALA ARCONSERV

Platforma industriala Arconserv se întinde pe o suprafata de 1,6 hectare si este foarte accesibila prin retelele urbane de transport in comun, fiind optima pentru activitati de productie de dimensiuni mici si medii, sau depozite ce deservesc zona urbana, cu acces rapid spre centrul Aradului. In acelasi timp, plasarea in imediata vecinatate a Garii Aradul Nou si distanta mica fata de accesul pe autostrada A1 îi conferă un ridicat grad de accesibilitate pentru transportul de marfuri de mare tonaj.

Disponibilitate pentru închiriere sau vânzare: +40 729 019 246

____________________________________

HALA IT VLAICU

Situat în partea de vest a orasului Arad, parcul industrial IT este optiunea ideala pentru amplasarea unor sectii de productie sau a unor depozite la care accesul urban este o conditie esentiala. Parcul este foarte bine deservit de reteaua de transport în comun, având acces direct din Calea Aurel Vlaicu si beneficiază de acces rapid la autostrada A1, aflată la doar 4 kilometri distantă.

Disponibilitate pentru închiriere: +40 729 019 246

____________________________________

HALA PANDUIT

Amplasată pe un teren în suprafată de 2,62 ha, hala este un proiect build to suit pentru compania americană Panduit.

Va invitam sa vizualizati si alte proprietati din portofoliul nostru:

 

residential

___

 

Te muti de azi fara stres. Apartamente complet utilate, construite din materiale de calitate.

comercial

___

 

Amplasate in zone cheie ale orasului, spatiile noastre comerciale pot servi orice tip de business.

terenuri

___

 

L1,7 milioane de mp, pe care pot fi dezvoltate facilitati de depozitare, productie, servicii sau birouri.

 

Prin departamentul de Real Estate, va oferim servicii de dezvoltare si inchiriere de hale industriale, spatii comerciale si terenuri. Ne adresam in principal clientilor aflati in plina expansiune in Romania, a caror strategie de business implica facilitati build to suit.